Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn bouwopdracht wijzigen of verwijderen?

Nadat je je bouwopdracht hebt geplaatst, krijg je automatisch een bevestigingsemail toegestuurd naar het door jou ingevulde emailadres. In deze email vind je een link terug waar je je bouwopdracht kan wijzigen of verwijderen. Als je bent ingelogd op de website, kan je onder de rubriek "Jouw profiel" tevens een link terugvinden waar je je bouwopdracht kan wijzigen en/of verwijderen.


ga naar het F.A.Q. overzicht